Herplaatsing honden

HERPLAATSING VAN ALLE RASSEN

Zorahoeve zet zich in voor Nederlandse honden, die om diverse redenen herplaatst moeten worden. Wij bemiddelen voor de honden en doen dit het liefst van u naar een nieuwe eigenaar. Dit houd in dat een hond maar 1 keer hoeft te verhuizen, dit is minder stressvol.

Soms is het onmogelijk om een hond bij de eigenaar te laten, tot we een juiste plek hebben gevonden, dan kunnen wij in overleg kijken of er een andere oplossing is.

Als eigenaar krijgt u ook een goed beeld van waar uw hond naartoe gaat, u moet er wel een goed gevoel bij hebben. Voor wij een hond “online” plaatsen hebben we met u overleg wat de wensen zijn voor uw hond, samen vinden we de juiste match. Na de daadwerkelijke plaatsing blijven wij, ook na de proeftijd,  altijd controle uitoefenen op het welzijn van uw hond.

Naast het herplaatsen geven wij advies en helpen honden waar nodig. Het liefst willen wij dat een hond bij de huidige eigenaar kan blijven, heeft u problemen of komt u er financieel even niet meer uit? Ook dan staan wij klaar met hulp.

Wij doen dit met een team van vrijwilligers, die allemaal hun eigen kennis en ervaring hebben op het gebied van honden en speciefieke rassen. Wij werken samen met een erkende gedragstherapeut die ondersteuning bied aan u als eigenaar of nieuwe eigenaar.  

Ieder team lid staat voor de volle 100% voor het welzijn van de honden. "wij doen wat wij zeggen" ook als een herplaatsing al enige tijd geleden is zullen wij handelen als het welzijn in het geding is.

Bent u op zoek naar een hond, neem dan contact met ons op. Wij bemiddelen voor meerdere honden die niet allemaal online staan, dus wie weet hebben we een passende match. Zoniet dan kunnen wij altijd op zoek.