Pgb vacaturesZorahoeve is een stichting waar honden herplaatst en opgevangen worden, naast honden leven er ook pony’s en kippen. We hebben een “Kippenbos” waar kippen wonen die bijvoorbeeld uit de leg industrie komen, bij ons krijgen ze een vrij leven. Soms lopen er wel 100 kippen.

In de boom wal lopen twee pony’s, ze lopen rondom en buurten regelmatig even bij ons en de honden.  We hebben een eigen roedel honden en vangen af en toe ook honden op die hulp nodig hebben om daarna een nieuw huisje te zoeken.

Wij bieden binnen onze stichting de mogelijkheid om mee te werken, we noemen dit geen dagbesteding, je werkt mee binnen onze stichting,  alleen krijg je hulp van een begeleider, en onze honden helpen je ook als dit nodig is.

Er is van alles te doen, naast het verzorgen van de dieren hebben we ook klanten die langs komen om bijvoorbeeld eieren te kopen, of een mooie hondenmand die jij hebt gemaakt samen met iemand.

Wij vinden het erg belangrijk dat je leert zelfstandig te werken, we hebben geen vaste structuur per week omdat iedere dag anders is. Natuurlijk zijn er altijd vaste werkzaamheden die iedere week terug komen, maar mensen die bij ons werken zeggen altijd “er is geen dag hetzelfde bij Zorahoeve en dat maakt dat het werken daar zo leuk is, we vervelen ons nooit”

Bij ons is iedereen gelijk, iedereen helpt mee met het koken en netjes houden van alles, met als eerste belangrijkste punt de dieren die verzorg moeten worden. Als dank krijg je heel veel knuffels terug.

Naast dat je bij ons kunt werken , bieden wij ook individuele begeleiding aan, daarbij helpt een hond van ons (zie inzet “Zora”honden).

De werktijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur maandag t/m vrijdag. Maar als je parttime wilt werken is dit ook mogelijk natuurlijk, we hopen snel kennis te maken met jou.

Werkzaamheden


Honden Trainen
Het leren van de hondentaal
Speuren

Dierverzorging
        Pony's
        Kippen
        Honden

Onderhoud terrein
Klanten ontvangen en helpen
Spullen schoonmaken Repareren
Inpakken
Klussen
Sloopwerkzaamheden

En nog veel meer......