Stichting Zorahoeve

Herplaatsing honden • pedagogisch • kynologisch • begeleiden en bemiddelen •

Herplaatsing

U bent hier gekomen omdat u meer informatie wilt over het adopteren of herplaatsen van een/uw hond.

Als u eenmaal de keuze heeft moeten maken om uw hond te herplaatsen gaan we samen met u bekijken wat het beste is voor uw hond. Wij kunnen vooraf vertellen hoe onze werkwijze is maar iedere hond is een uniek individu net als een mens en heeft ook een voorkeur die uitgesproken wordt door u als eigenaar.

Wij herplaatsen of bemiddelen alleen voor Nederlandse honden die niet meer thuis kunnen wonen.

Er kunnen vele redenen zijn om tot deze beslissing te komen, verandering van werk, financiele redenen echtscheiding noem het maar, wij zijn er niet om hier een oordeel over te geven, we zijn er om u en uw hond te helpen.

Voor de rust van uw hond is het fijn om dit vanuit een vertrouwde omgeving te doen, zodat hij of zij maar 1 keer hoeft te verhuizen.

Na de daadwerkelijke plaatsing blijven wij, ook na de proeftijd, altijd controle uitoefenen op het welzijn van uw hond.

Naast het herplaatsen geven wij advies en helpen honden waar nodig. Het liefst willen wij dat een hond bij de huidige eigenaar kan blijven, heeft u problemen of komt u er even niet meer uit? Ook dan staan wij klaar met hulp of een verwijzing naar een gedragsdeskundige.

Wij doen dit met een team van vrijwilligers, die allemaal hun eigen kennis en ervaring hebben op het gebied van honden en specifieke rassen. Wij werken samen met meerdere erkende gedragstherapeuten die ondersteuning bied aan u als eigenaar of nieuwe eigenaar.

Ieder team lid staat voor de volle 100% voor het welzijn van de honden.


informatie over herplaatsing wordt uitsluitend telefonisch gegeven.+

Op zoek

Niet alle herplaatsers komen op deze website te staan we werken vanuit ons eigen zoek bestand.

Mocht u een hond zoeken dan kunt u dit bij ons te kennen geven, wij nemen alle informatie op in ons bestand, mocht er een passende hond zijn dan wordt u op de hoogte gebracht.

Bent u op zoek naar een hond of bent u op zoek naar een ander baasje voor uw hond? neem dan contact met ons op.

Wij zijn dan ook altijd op zoek naar honden die een ander huisje zoeken, ook dan gaan we zeer zorgvuldig om met de wensen van u en uw hond.

Voor meer info kunt u telefonisch contact met ons opnemen