Stichting Zorahoeve herplaatsing honden

pedagogisch kynologisch begeleiden en bemiddelen

Herplaatsing honden

Soms is het niet meer mogelijk dat uw hond bij u blijft wonen, dit is erg verdrietig en u zoekt daarom een betrouwbaar nieuw huisje voor hem of haar.

Wij helpen u en gaan samen met u bekijken wat uw hond nodig heeft en waar u een goed gevoel bij heeft.

Wij kunnen vooraf vertellen hoe onze werkwijze is maar iedere hond is een uniek individu net als een mens en heeft ook een voorkeur die uitgesproken wordt door u als eigenaar.

Het is voor ons onmogelijk om vooraf te zeggen hoelang het gaat duren, vele factoren spelen hierin een rol.

Na de daadwerkelijke plaatsing blijven wij, ook na de proeftijd, altijd controle uitoefenen op het welzijn van uw hond.

Wij herplaatsen of bemiddelen alleen voor Nederlandse honden die niet meer thuis kunnen wonen.


Adoptie voorwaarden

Info hier volgt nog

Voor meer info neemt u telefonisch contact met ons op.Onkosten vergoeding

Als stichting maken wij kosten en vragen een onkostenvergoeding voor onze diensten.

Hieronder een overzicht wat wij bieden, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Afstand doen van uw hond is gebonden aan regio’s. U zult begrijpen dat, als wij bij u en uw hond op bezoek komen, deze onkosten grotendeels opgevangen moeten worden. Wij hanteren regio’s, gerekend vanaf onze locatie in Meedhuizen (GN)

Beginnend bij € 50,00, telefonisch leggen wij graag uit wat u kunt verwachten.

Heeft u financieel niet de mogelijkheid om deze onkosten te betalen, chroom niet en meld dit tijdens het telefoongesprek.

Als u een hond wilt adopteren hanteren wij een onkostenvergoeding, hiervoor komen we bij u thuis langs. Voordat u een hond adopteert (na kennismaking met een hond) komen wij weer langs na de proefperiode en wij blijven contact houden, dit kan zowel fysiek als telefonisch zijn en is afhankelijk van diverse redenen.

Adoptie kosten zijn afhankelijk van de leeftijd van een hond en onverhoopte medische onkosten. De adoptie vergoedingen beginnen bij € 75.00 tot maximaal €300.00  

Als u zelf de verantwoording wilt nemen voor het herplaatsen van uw hond maar wel gebruik wilt maken van onze diensten, bieden wij een bemiddeling aan. Uw hond komt op onze Facebookpagina en website te staan, mensen bellen ons en wij geven de eerste informatie en beoordelen.  Als geïnteresseerden meer willen weten krijgt u de contact gegevens, zodat u rechtstreeks contact op kunt nemen. Hiervoor vragen wij een vergoeding van € 25.00

U zoekt een hond, en geeft dit bij ons te kennen, dan bent u de eerste die wij bellen als een hond via ons een ander huisje zoekt.  

Persoonlijke opvang voor uw hond tijdens vakantie of ziekte, werk of een dagje is bij ons mogelijk, mits uw hond sociaal is naar mens en dier.

I.v.m. Covid 19 kunnen wij alleen op afspraak op eigen locatie u ontvangen, de openingstijden voor bezoekers zijn gewijzigd.


Samenvattend onze onkostenvergoeding

  • Afstand doen van uw hond vanaf € 50.00 (regio gerelateerd)
  • Adopteren van een hond vanaf € 75.00 (gerelateerd aan leeftijd)  
  • Bemiddeling van uw hond € 25,00 (u heeft zelf rechtstreeks contact met geïnteresseerden)
  • U zoekt een hond, dit is zonder kosten voor u, hiervoor vragen wij een vrijblijvende donatie
  • Persoonlijke opvang € 10.00 per dag/nacht

Naast bovenstaande bedragen mag u altijd doneren, hiermee kunnen wij andere honden, die helaas afgestaan moeten worden om diverse redenen, helpen.

Heeft u vragen, zoekt u een ander huisje voor uw hond of heeft u een huisje voor een hond? Neem dan vrijblijvend contact met ons op wij staan u graag te woord.

Voor meer info neemt u telefonischcontact met ons op.

Een donatie stellen wij zeer op prijs. ( N57 RABO 0301 3980 11)Honden beschikbaar voor adoptie